![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 16.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam szanownych forumowiczów.
Nie wiem gdzie popełniłem błąd, a mianowicie chcę uzyskać możliwość usuwania poszczególnej linii pliku txt. Stworzyłem tabelę w której w jednej kolumnie znajduje się podgląd zawartości pliku (podzielony na linie) a w drugiej kolumnie przycisk usuń. Niestety funkcja ta nie działa. Czy ktoś może mi pomóc? Z góry dziękuje. Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wartość submit nie jest przesyłana do $_POST Jeśli chciałbyś tym sposobem co myślisz to musiałbyś każdy hidden i każdy submit umieścić w osobnym formularzu, każdy hidden o innej wartości i każdy formularz o innej nazwie. Inny sposób to zastosowanie: checkbox-y w których nazwy byłyby tablicami tablice nie muszą być numerowane. lub przy pomocy select: na początku swojego skryptu wpisz var_dump ($_POST) i zobaczysz co jest przesyłane do $_POST. Hej, Powiedzmy ze mam plik i dane linia po linii. Wiem jak usunac wybrana linie z pola radio ale jesli mam usunac kilka na raz przy polach checkbox ? Jak to powinno wygladac ? Mam teraz taki przyklad:
Dziekuje za odpowiedz. Ten post edytował TwojPan 14.08.2013, 08:06:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 03:17 |