![]() |
![]() |
![]()
|
|
TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Alkochol, dragi, fajki - to normalne dla 70% nastolatków (zaliczam się).
Jest to dość niepokojące w jakim tempie to wzrasta lecz tak według was - co jest tego przyczyną ? Coś w końcu musi to powodować bo nic nie dzieje się od tak - w takie cuda niewierze. Wiem jaki jest ten świat, zmusił mnie do ucieczek w używki i inne niezdrowości, jednak ja się odratowałem i wycofałem - czasami tylko walne sobie piwko czy dwa. Dziwi mnie i wzbudza żal, mój kumpel. Jak go widze - zawsze najarany chaszem czy innym gówne. Współczuje naszemu społeczeństwu bo mało ludzi potrafi się wydostać... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ja napisałem że się zaliczam do tych 70% ponieważ taka jest prawda, nie ukrywam tego jak jest tylko pisze o tym. Skoro sam o tym wiesz, i wiesz, że to złe to, sory, ale coś mi nie gra (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/rolleyes.gif) . Powiedziałbym, że jeżeli jesteś świadom zła to wystarczy je przestać dokonywać... Czemu nie zmienisz tego, co wiesz, że jest złe, tym bardziej, że zmienić trzeba tylko jednego -> ciebieCytat Wiele osób podczas pisania miało na myśli cyganów czyż nie ? ehmmm... nie rozumiem? Czy cyganie to coś gorszego, czy akurat cyganie to pijaki i całe zło?Cytat A ja nie o tym, ja o zwykłych 16latkach którzy tak żyją, często nawet niepoznasz że on z tej ekipy, do póty cię nie skroi. Postawcie się wy starsi "20<" w sytuacji 16latka bez perspektyw, gnojonego przez rodziców i otoczenie. No więc rodziców jak rodziców, ale przez otoczenie jestem gnojony równo. I jakoś nie uciekam dlatego w narkotyki, alkochol itp. Co to ma do rzeczy? Ważne jest abyś podobał się sobie. Rób więc coś by to zmienić -> ale nie tak jak robisz, natomiast poprzez próbe dojścia do czegoś, zdobycia jakich umiejętności, czegoś naprawdę wartego czasu.Cytat Cytat PS
W regulaminie pisze, że autor powinien brać czynny udział w swoich wątkach! Niestety autor korzysta z kawiarenki A idąc dalej... Puciek, od czego masz ginekomastię? Nie będe się czepiał jeżeli to wrodzone, ale w większości przypadków jest to wywołane używaniem sterydów, czyli przepakowywania na siłowni, żeby inni się ciebie bali na sam widok. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 09:25 |