![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Chciałbym Wam przedstawić serwis Podpisz.to umożliwiający podpisywanie umów całkowicie przez Internet. Podpisz.to jest alternatywą dla tradycyjnych metod zwierania umów na odległość, takich jak wysyłanie umów pocztą czy kurierem. Dzięki serwisowi można szybko i bezpiecznie podpisać umowę - wszystko bez wychodzenia z domu, potrzebujesz tylko komputera z dostępem do sieci Internet. Podpisanie umowy jest bardzo proste - wystarczy wczytać plik z treścią umowy i podać adres e-mail osoby, z którą chcesz ją podpisać. Następnie czekasz aż odbiorca ją podpisze. Gdy to zrobi składasz swój podpis, od tej chwili umowa jest wiążąca. Cały proces może trwać zaledwie kilka minut. Dlaczego warto skorzystać z Podpisz.to? - koszt wysłania umowy jest nawet 10 razy tańszy od wysyłki kurierskiej - weryfikacja użytkowników zapewni Ci pewność co do danych osobowych strony umowy - nie korzystasz z dodatkowego urządzenia certyfikującego Kilka zrzutów ekranu z panelu użytkownika (kliknij w miniaturę, aby przejść do galerii): (IMG:http://blog.podpisz.to/imgs/presentation/mini_all.png) Zapraszam do zapoznania się z serwisem Podpisz.to Każda krytyka i sugestia mile widziana. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Widzę, że większość oceniła pomysł, ja pozwolę sobie dodać co nieco na temat wyglądu. Jak dla mnie jest przecięty, ze wskazaniem na niedopracowany. Stopka, sekcje "Podpisuj umowy online już dziś!" i "Jak to działa?", oraz teksty strony wyglądają jakby robiła ją kompletnie inna osoba, która (niestety!) nie zabrała się za resztę. Po wejściu absolutnie nie wiem co chcecie mi sprzedać. Niebieska belka pod logo jakby z zupełnie innej bajki.
Co do pomysłu, nie wątpię że znajdzie się dla was nisza (o ile traficie do niej z reklamą). Niemniej jednak co się stanie gdy wasz serwer padnie? Odzyskacie moje dane? Macie jakieś rozsądne kopie? Nie zrozum mnie źle, ale funkcjonalności które wymieniłeś powyżej wynikają po prostu z charakteru formy podpisywania umów. Nie zachęcają jednak do przejścia na tę formę. PS. A propos tego groszowego przelewu weryfikującego... wiecie, że niektóre banki umożliwiają założenie konta poprzez wykonanie takiego przelewu? ;-) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widzę, że większość oceniła pomysł, ja pozwolę sobie dodać co nieco na temat wyglądu. Jak dla mnie jest przecięty, ze wskazaniem na niedopracowany. Stopka, sekcje "Podpisuj umowy online już dziś!" i "Jak to działa?", oraz teksty strony wyglądają jakby robiła ją kompletnie inna osoba, która (niestety!) nie zabrała się za resztę. Po wejściu absolutnie nie wiem co chcecie mi sprzedać. Niebieska belka pod logo jakby z zupełnie innej bajki. Dzięki za opinię. Oceny designu strony contentowej są skrajnie różne, dlatego też stale staramy się ją optymalizować i zbierać sugestie. Co do pomysłu, nie wątpię że znajdzie się dla was nisza (o ile traficie do niej z reklamą). Niemniej jednak co się stanie gdy wasz serwer padnie? Odzyskacie moje dane? Macie jakieś rozsądne kopie? Nie zrozum mnie źle, ale funkcjonalności które wymieniłeś powyżej wynikają po prostu z charakteru formy podpisywania umów. Nie zachęcają jednak do przejścia na tę formę. Jasne. Mimo faktu, iż nasz operator hostingowy automatycznie wykonuje backupy, Podpisz.to również wykonuje kopie zapasowe we własnym zakresie. Sami dodatkowo opracowaliśmy system, jeśli chodzi o tę kwestię. PS. A propos tego groszowego przelewu weryfikującego... wiecie, że niektóre banki umożliwiają założenie konta poprzez wykonanie takiego przelewu? ;-) Tak, wiemy. Rozmawialiśmy z Krajową Izbą Rozliczeniową, która utwierdziła nas tylko w przekonaniu, że forma weryfikacji przelewem jest zaufana i akceptowalna nawet przez duże instytucje. Ten post edytował Podpisz.to 29.07.2013, 08:47:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 10:39 |