![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 27 Dołączył: 21.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Jak mogę zmienić wygląd pola tekstu w formularzu za pomocą css np. takiego: Kod <form method="POST" action="ljakasstrona.php">
<b>login:</b><input type="text" name="login"><br /> <b>haslo:</b><input type="password" name="haslo"><br /> <input type="submit" value="zaloguj się" name="zaloguj"><br /> </from> |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 27 Dołączył: 21.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat A tak w ogóle to na cholerę te formularze potrzebne? Zwykły link nie wystarczy? Chcę zrobić z tych przycisków ładne menu poziome. Robiłem wcześniej tak: menu.html Kod <ul> <li><a href="czcionki.html">Czcionki</a></li> <li><a href="tekst.html">Tekst</a></li> <li><a href="tlo.html">Tło</a></li> <li><a href="marginesy.html">Marginesy</a></li> <li><a href="obramowanie.html">Obramowanie</a></li> </ul> style.css Kod ul, ul li { display: block; list-style: none; margin: 0; padding: 0; } ul li { float: left; } ul a:link, ul a:visited { text-decoration: none; display: block; width: 80px; text-align: center; background-color: #ccc; color: #000; border: 2px outset #ccc; padding: 5px; } ul a:hover { border-style: inset; padding: 7px 3px 3px 7px; } Ale nie za bardzo wiem jak przypisać style do drugiego menu, ponieważ potrzebne mi są 2. Może ktoś pomoże:D |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 17:25 |