![]() |
![]() |
![]()
|
|
TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Alkochol, dragi, fajki - to normalne dla 70% nastolatków (zaliczam się).
Jest to dość niepokojące w jakim tempie to wzrasta lecz tak według was - co jest tego przyczyną ? Coś w końcu musi to powodować bo nic nie dzieje się od tak - w takie cuda niewierze. Wiem jaki jest ten świat, zmusił mnie do ucieczek w używki i inne niezdrowości, jednak ja się odratowałem i wycofałem - czasami tylko walne sobie piwko czy dwa. Dziwi mnie i wzbudza żal, mój kumpel. Jak go widze - zawsze najarany chaszem czy innym gówne. Współczuje naszemu społeczeństwu bo mało ludzi potrafi się wydostać... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@invx:
1. Czemu ktoś ma zwracać uwagę na prawa, które są debilne? 2. Czy chcesz za przeproszeniem stworzyć państwo policyjne? Osobiście nie wierze w prawo (to co podałeś jest jednym z najlepszych uzasadnienień). Nie uważasz, że nie należy zabraniać, tylko lepiej uczyć myśleć i ograniczać się samemu zdrowym rozsądkiem? Uważam, że rzadne prawo nie pomoże, a jedyni którym by było ciężej to normalni ludzie (gdybyśmy zrobili takie pańśtwo policyjne). 3. To nie telewizja jest winna (tzn. nie wiadomości) . To są media (tzn. seriale, filmy, itp) i moda (gangta's rap, tzw. getta, ziomostwo). Ostatnio usłyszałem od pewnej osoby, że panuje moda na poddawanie (podleganie) innym, i chyba się z tym zgodzę. PS W regulaminie pisze, że autor powinien brać czynny udział w swoich wątkach! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 09:25 |