![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 728 Pomógł: 76 Dołączył: 12.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym po prostu formularz logowania wyświetlać na głównej stronie, aktualnie jest on dostępny pod standardowym adresem dla FOSUserBundle: localhost/login
Po wejściu na stronę główną mam: Variable "error" does not exist in PortalSlubnyMainBundle:Default:Partials/login.html.twig at line 1 Być może da się to zrobić prościej jeśli tak to proszę o wskazówki bo być może zamotałem a z Symfony2 dopiero zaczynam zabawę To mój index.html.twig:
layuot.html.twig
Szablon logowania umieściłem w: slub/src/PortalSlubny/MainBundle/Resources/views/Default/Partials/login.html.twig dodam, że szablon ten został przekopiowany (z kosmetycznymi zmianami html i styli) ze standardowego szablonu logowania FOS, który jest u mnie w: slub/app/Resources/FOSUserBundle/views/Security/login.html.twig i ten szablon pod adresem localhost/login wyświetla się ok
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 728 Pomógł: 76 Dołączył: 12.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki Crozin, dokładnie to chodziło mi o to: csrf_token('authenticate bo wcześniej wyrzucał komunikat Invalid CSRF token a teraz śmiga (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 18:02 |