![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Z góry przyznaję się, że jestem nieogarnięty do końca jeśli chodzi o PHP. Miałem zamiar stworzyć skrypt na stronę, w którym na wejściu otwiera się nam system newsów, jednak po kliknięciu w odnośnik, treść danego pliku html zostanie wyświetlona w miejscu newsów. Udało mi się wysmarować coś takiego, jednak mimo kliknięcia dowolnego linku w menu nadal wyświetla się zawartość głównej strony(systemu newsów)
Nie wyświetla się nawet komunikat o nieistniejących stronach, tylko cały czas Newsy Ratujcie, nie mam pojęcia w czym może tkwić błąd. Kiedyś widziałem podobny skrypt, który działał, jednak nie mogłem go znaleźć, więc spróbowałem sam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy dobrze rozumiem, że mam oba wkleić? i czy coś mam wpisać w polu "jakas_strona" i "jakas_strona.html"? czy tak to mozna pozostawic?
dodam jeszcze, że linki miałem wcześniej w formie nie wiem, czy także to należy zmnienić jakoś Dobra, zrobiłem coś takiego i działa jak należy
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 13:34 |