![]() |
![]() |
![]()
|
|
TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Alkochol, dragi, fajki - to normalne dla 70% nastolatków (zaliczam się).
Jest to dość niepokojące w jakim tempie to wzrasta lecz tak według was - co jest tego przyczyną ? Coś w końcu musi to powodować bo nic nie dzieje się od tak - w takie cuda niewierze. Wiem jaki jest ten świat, zmusił mnie do ucieczek w używki i inne niezdrowości, jednak ja się odratowałem i wycofałem - czasami tylko walne sobie piwko czy dwa. Dziwi mnie i wzbudza żal, mój kumpel. Jak go widze - zawsze najarany chaszem czy innym gówne. Współczuje naszemu społeczeństwu bo mało ludzi potrafi się wydostać... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nienależy omijać ich szerokim kołem, bo oni wymagają pomocy a nie oodtrącenia.
Pokopało Cie chyba dokumentnie. Przeczytaj to co piszesz! Jeśli nie ominę ich szerokim łukiem to dostane wpi..... i strace wszystkie rzeczy które mają jakąś tam wartość. Sami są sobie winni że społeczeństwo ich odrzuca, nikt nie toleruje agresji. A to że wolisz kogoś okraść niż chociaż spróbować znaleźć sobie jakieś zajęcie to oznacza tylko tyle żę jesteś naiwny (żeby nie powiedzieć ostrzej), myślisz że Ci sie należy i tyle. Nie, na wszystko w życiu trzeba sobie zapracować. I nie mów mi że nie zasłużyłeś sobie na odrącenie, pewnie było ono wynikiem Twoich głupich błędów. Bo jeśli ktoś zachowuje się normalnie, ma szacunek do drugiej osoby (nie dlatego że jest silniejsza, tylko dlatego że jest tak jak Ty człowiekiem, który niczego złego Ci nie zrobił) to napewno nikt z góry go nie odrąci. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 16:43 |