![]() |
![]() |
![]()
|
|
TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Alkochol, dragi, fajki - to normalne dla 70% nastolatków (zaliczam się).
Jest to dość niepokojące w jakim tempie to wzrasta lecz tak według was - co jest tego przyczyną ? Coś w końcu musi to powodować bo nic nie dzieje się od tak - w takie cuda niewierze. Wiem jaki jest ten świat, zmusił mnie do ucieczek w używki i inne niezdrowości, jednak ja się odratowałem i wycofałem - czasami tylko walne sobie piwko czy dwa. Dziwi mnie i wzbudza żal, mój kumpel. Jak go widze - zawsze najarany chaszem czy innym gówne. Współczuje naszemu społeczeństwu bo mało ludzi potrafi się wydostać... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Sorry Scan, acz teraz zabolały mnie twoje słowa bo mówisz o ludziach których nie znasz. Te grópy mają szacunek do siebie - pełny i żywy a inni... Inni omijają nas bokiem, niezależnie czy chcemy pomóc czy też nie.
Sory ale Jeżeli zostajesz sam to przyjmujesz każdą pomoc. Cciałoby się powiedzieć "co ty jordolisz?!" (pozdro dla Makaka), ale jest cenzura, więc nie powiem. Czym dla Ciebie jest szacunek pełny i żywy, bo coś mi się wydaje, że nie do końca (o ile w ogóle) wiesz o czym mówisz? Gdzie jest szacunek w "krojeniu frajerów"? Czy szacunkiem w tym wypadku będzie pozostawienie ich przy życiu? A może tylko lekkie oklepanie? Wyznaję zasadę, że na szacunek to trzeba sobie zasłużyć! A to, co nazywasz "szacunkiem pełnym i żywym" do samych siebie, wydaje mi się zwykłym strachem przed silniejszymi grupami! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 01:38 |