![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Prowadzę małe forum i chciałbym dodatkowo doinstalować skrypt katalogu stron. Jaki darmowy i łatwy w obsłudze skrypt polecacie? Zależy mi też na prostej instalacji. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pobiera mi się jako niezidentyfikowany plik.. pewnie mam coś z ustawieniami :/. Ponadto czytałem instalacje i troszkę miałbym problemy, no ale nie mogę nawet spróbować.. coś ciężko z tym skryptem...
Jestem marnym webmasterem, ale się staram. Zainstalowałem katalog (mini.otwarty.pl), ale teraz gdzie by nie kliknąc jest: Cytat Zapytaniu URL / biznes-ekonomia-k4.html nie został odnaleziony na tym serwerze. Dodatkowo, 404 Not Found błąd podczas próby użycia ErrorDocument obsłużyć żądania. I to zarówno jak klikam w kategorie jak i w regulamin.. :/ W PA też nie łapie za bardzo... Troszke juz rozkminilem o co chodzi więc tak: Katalog jest zainstalowany jako podstrona strony, czyli: nazwamojejstrony.pl/katalog I tu pojawia się problem bo przy kliknięciu w regulamin linkuje na adres: nazwamojejstrony.pl/inf.html a powinien na nazwamojejstrony.pl/katalog/inf.html Jest opcja żeby to poprawic? Ten post edytował VeParadox 14.07.2013, 21:09:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 01:18 |