![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Prowadzę małe forum i chciałbym dodatkowo doinstalować skrypt katalogu stron. Jaki darmowy i łatwy w obsłudze skrypt polecacie? Zależy mi też na prostej instalacji. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na pewno nie jestem złodziejem, po prostu jak zadaje pytanie:
Cytat Jaki darmowy i łatwy w obsłudze skrypt polecacie? to jeśli google pokazuje polecany przez was skrypt, że jest on płatny, to wychodzę z założenia że coś nie tak robie, źle szukam... Nigdy nie instalowałem żadnego skryptu jakiegokolwiek katalogu stron i generalnie nie znam się na tym za bardzo. Pisałem też że mam słaby transfer na chwile obecną i ciężko mi sie poruszać po necie, nie doczytuje wszystkiego wnikliwie.Daiquiri dziękuję za obiektywizm i w ogóle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wracając do tematu ( proszę nie kłóćmy się juz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) - Nie musi to być koniecznie ten SEOkatalog, ważne żeby był darmowy i tak jak pisałem łatwy w obsłudze i prosty w instalacji. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 12:36 |