![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Prowadzę małe forum i chciałbym dodatkowo doinstalować skrypt katalogu stron. Jaki darmowy i łatwy w obsłudze skrypt polecacie? Zależy mi też na prostej instalacji. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Nie teges" to jest twoje pytanie gdzie można to pobrać za darmo... zastanów się zanim coś napiszesz.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Nie teges" to jest twoje pytanie gdzie można to pobrać za darmo... zastanów się zanim coś napiszesz. Tak, napisałem temat tylko po to, abyś miał możliwość wetknąć swoje 3gr i mnie pouczać, bo przecież wgl nie chodzi mi o skrypt katalogu, tylko chciałbym pokonwersować z Tobą o swoim słownictwie... Chłopie naprawdę proszę Cie, to nie temat o przekomarzaniu i tu nie musisz mi pokazywać jak wybitnie stonowany i rozważny jesteś. Jeśli nie pomagasz, to nie pisz. Bardzo Cię prosze, jest wiele wielotematykowych gniotów w sieci na których można innych pouczać i wgl pisac nie na temat. Ech.. specjalnie dla p.nauczyciela: Słowo nie teges oznacza w tym wypadku że: mam słaby net, stronyw długo się wczytują, to co znalazłem wgoogle nie zadowala mnie wzwiązku z czym albo ja nie umiem albo po prostu za głupi jestem.. :/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 15:07 |