![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapraszam do oceny katalogu Loook.pl - grafika lekka i myślę przyjemna, ale ciekaw jestem Waszych opinii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) katalog jest bezpłatny, wiec przy okazji zapraszam do dodawania swoich stron, nie zapomniano również o użytkownikach ceniących sobie wyróżnienie wpisu, dlatego specjalnie dla użytkowników forum php.pl przekazuje kilka kodów promocyjnych w opcjach Premium. Przyjmowane będą wyłącznie unikalne opisy proszę też o zapoznanie się z regulaminem.
Kody wpis silver: PHP-S1 PHP-S2 PHP-S3 PHP-S4 PHP-S5 PHP-S6 PHP-S7 PHP-S8 PHP-S9 PHP-S10 Kody wpis titanium: PHP-T1 PHP-T2 PHP-T3 PHP-T4 PHP-T5 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 9 Dołączył: 25.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chyba sobie kpisz, mamy 21 wiek i każdy poważny serwis umożliwia usunięcie się z bazy reklam jednym kliknięciem, każdy nieco mniej poważny w mailingu podaje instrukcję typu "wyślij email o treści UNSUBSCRIBE na [...]", natomiast reszta marnych i obawiających się że stracą kolejny email z bazy robi dokładnie to co ty - czyli nic. ja nie muszę się "zastanawiać", czy "badać sprawę", żeby wiedzieć że to żałosne działanie przyniesie ci więcej straty niż pożytku. nic to, właśnie dlatego to takich godnych pożałowania serwisów mam osobny email, inaczej zginąłbym pod codziennym natłokiem guana zapychającego mi skrzynkę odbiorczą. EOT z mojej strony i idź się spinać gdzie indziej
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 21:09 |