![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam szanownych grupowiczow.
Chcialbym was poprosic o porade w zakresie wyboru framework'(u|a) pisanego w oparciu o wzorzec MVC. Przekopalem w ciagu ostatnich kilku dni tematy z tym zwiazane, ktore byly poruszane na forum i stwierdzilem, ze jest calkiem spory wybor. ![]() Niemam niestety czasu, zeby sprawdzic kazdy z nich i wybrac najlepszy dla siebie. Dodam, ze nie jest dla mnie przeszkoda manual w jezyku angielskim czy niezbyt jasna dokumentacja - jestem pewny, ze z tym sobie poradze. Jakos tak, najbardziej mysle o rodzimym projekcie Phiend ![]() Ciekawy jestem czy moze poradzicie cos waszym zdaniem "lepszego", dajacego wieksze mozliwosci, ciekawszego. pozdrawiam wszystkich -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 521 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2003 Skąd: 3city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Projekt będzie się niestety ciągnął, ponieważ jest wkomponowany w jądro THOTa (chociaż phiend2 będzie mógł chodzić samodzielnie). W tej chwili gotowy jest silnik który dostarcza architektury, uruchamia wszystko, bla, bla. Ale OOP objawia się tym że cała "dodatkowa" funkcjonalność, jak sesje, auth, logowanie błędów itd. są wywalone do osobnych dynamicznie dołączanych wtyczek, których jeszcze nie ma.
Co do kodu - jeżeli nie ma anonymous access do naszego CVS, to nic z tego nie wyjdzie, bo utrzymywanie drugiej kopii w innym miejscu jest mało realne. Więc na razie raczej nie ma jak :? Niedługo ma ruszyć strona THOTa, wtedy może będzie tam można poczytać o postępach. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 14:25 |