![]() |
![]() |
-oop- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam wszystkich.
Dzisiaj odbyłem rozmowe w sprawie pracy. Za zadanie jakie dostałem to stworzyć klasę z jedną metodą, która wyciągnie największą wartość z tablicy asocjacyjnej. Zadanie oczywiście wykonałem. Interesuje mnie jedna sprawa. A mianowicie podana mi wzór jak to ma mniejwięcej wyglądać. Oto przykład
I tu moje pytanie czy zmienna $kwota="1"; pod class jest dobrze zapisana? Ja uważam że to błąd. Lecz prowadzący powiedział że jak najbardziej jest to prawidłowo. Co o tym myślicie. Czekam na wsze opinie w tej sprawie. Pozdrowienia |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ['id_user'=>50,'id_bb'=>10, 'id_hh'=>20]; ooo, tak się da robić? (IMG:style_emoticons/default/oneeyedsmiley02.png) no tak, PHP 5.4 As of PHP 5.4 you can also use the short array syntax, which replaces array() with []. akurat w innych językach programuję częściej, a w PHP okazyjnie, więc nie śledzę nowości, ale w sumie fajna sprawa, bo zawsze mnie denerwowało pisanie array... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 18:11 |