![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapraszam do oceny katalogu Loook.pl - grafika lekka i myślę przyjemna, ale ciekaw jestem Waszych opinii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) katalog jest bezpłatny, wiec przy okazji zapraszam do dodawania swoich stron, nie zapomniano również o użytkownikach ceniących sobie wyróżnienie wpisu, dlatego specjalnie dla użytkowników forum php.pl przekazuje kilka kodów promocyjnych w opcjach Premium. Przyjmowane będą wyłącznie unikalne opisy proszę też o zapoznanie się z regulaminem.
Kody wpis silver: PHP-S1 PHP-S2 PHP-S3 PHP-S4 PHP-S5 PHP-S6 PHP-S7 PHP-S8 PHP-S9 PHP-S10 Kody wpis titanium: PHP-T1 PHP-T2 PHP-T3 PHP-T4 PHP-T5 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poza tym jako wyniki wyróżnione chyba powinny znajdować się na samej górze listy, a znikają w tłumie pomiędzy zwykłymi... faktycznie braki tagów to jakieś niedopatrzenie bo i w moim przypadku nie wszystkie znajduje... I przydało by się podkreślić jakoś że edytuje się tylko wpisy po utworzeniu konta, bo przeważnie w katalogach nie ma opcji dodawania bez konta, tzn często jest tak ze konto trzeba stworzyć żeby dodać jakaś stronę, albo tworzy się samo, tylko tu nie jest to wyraźnie napisane, owszem jest wspomniane, ale jest to mało widoczne, wiec ja np przy dodawaniu wpisu nie zauważyłem, dopiero potem i nie mogę już edytować wpisu..
Ten post edytował com 1.07.2013, 22:41:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 07:37 |