![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z wyświetlaniem listy w pętli for, wyświetla mi tylko 1 słowo z 5, oto kod:
Nie mogę dać echo zamiast return, bo chcę wyświetlić to w danym miejscu, proszę o pomoc. Dzięki. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 516 Pomógł: 63 Dołączył: 27.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat function slowaList($slowa) { $lista = explode(",", $slowa); for($x = 0; $x <= 5; $x++){ $list[$x] = '<ul><li>'.$lista[$x].'</li></ul>'; } return $list[1]; } $time = time(); $zap = mysql_query("SELECT * FROM `produkty` WHERE `data_koniec` > '$time' ORDER BY `data_koniec` LIMIT 36"); $ile = mysql_num_rows($zap); for ( $i=0; $i<$ile; $i++ ) { $wiersz = mysql_fetch_array($zap); $wiersz['tnij'] = slowaList($wiersz['slowa']); $produkt[$i] = $wiersz; } (IMG:style_emoticons/default/facepalmxd.gif) Ty w ogóle wiesz co napisałeś ? ^^ Zrób coś z tym lepiej - nie wiem usuń spal internet czy coś, ale nie pokazuj takich rzeczy publicznie ! a teraz na poważnie: aby wyświetlić tablice robisz coś takiego:
Reszte już sobie ogarniesz ps: " $wiersz = mysql_fetch_array($zap); $wiersz['tnij'] = slowaList($wiersz['slowa']); $produkt[$i] = $wiersz; " zrobiłeś mi dziurę w mózgu EDIT: a i źle ci napisałem, zapomniałem o pętli
Ten post edytował gitbejbe 1.07.2013, 12:27:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 04:07 |