![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 415 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam podstrony ładowane ajaxem - jak zrobić bezpośredni link do takiej podstrony?:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 415 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
OK. Zatem jeszcze raz.
Mam stronę w niej menu, odnośniki z menu ładują za pomocą ajax treść strony do innego div'a. Cel jaki chcę osiągnąć to aby zrobić odnośniki linkowalne, aby można je było przekazywać w mailach. To co mam w tej chwili to: .... niżej funkcja ajax:
Problem: podstrona: strona.pl/#!/o_nas i strona.pl/#!/oferta i strona.pl/#!/promocje i strona.pl/#!/kontakt mają widoczny adres za pomocą:
ale niestety nie są linkowalne... czyli jak je przekazuję w mailu to jak ktoś kliknie - wchodzi na stronę główną, a nie na podstronę. próbowałem z onclickiem w funkcji ajax ale niestety nie działa tak jak ma. Myślałem, że opis jest czytelny ale teraz już na pewno wszyscy zrozumieją... Firebug wyrzuca błąd: Error: Syntax error, unrecognized expression: #!/oferta ...{href:function(a){return a.getAttribute("href")},type:function(a){return a.getAt... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 17:27 |