![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 268 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
:arrow: to moze nie jest zwiazane z tematyka foruma, ale...
:?: Jak uwazacie: Jaki jest rynek pracy? Czy latwo jest znalesc prace czlowiekowi ze znajomosica powiedzmy: php, MySQL, XML w miare dobrze platna prace? :!: Czy tez php to strata czasu i jedynym wyjsciem jest przekwalifikowanie sie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wszystko ładnie pieknie, pracujemy nad doskonaleniem siebie, rozwijamy swoje umiejętności, zdobywamy doświadczenie, wiemy o linuchu wszystko (Ja nie wiem nic), az tu nagle Pan gates wypuszcza windowsa 1000000 o do każdej licencji dodaje serwer gratis, i wszystkie małe firmy rzucja sie na coś takiego haotycznie i kupuja z myślą o wspaniałym bonusie, a duże i wilekie formy maja swoje systemy korporacyjne które sa obsługiwane przez osoby które takie oprogramowanie stworzyły, i takie osoby zazwyczaj posiadają gigantyczną wiedzę i za tą wiedze biorą gigantyczne pieniadze. Wniosek, najlepszym sposobem na zarobienie uczciwych pieniędzy jest otwarcie własnej firmy która potrafi obsługiwac wszystkie systemy operacyjne, potrafi pracoac na paintcie jak i na vbssines lub potrafi tworzyć kompleksowe rozwiazania korporacyjne dla dużych firm, bo na nich jest zarobek, bo zazwyczaj tylko one moga sobie pozwolić na nieoszczedzanie na IT a małe i srednie firmy wola zatrudnić szwagra ginka i zapłacic mu 100 zł za instalacje i pełną konfigurację linucha, lub zazwyczaj małe firmy są otwierane przez osoby które same sobie linuch skonfiguruja. A musze was ostrzec, że 70% małych firm upada po pierwszym roku! To co napisałem może nie jest zbyt optymistyczne, ale zawzze warto sie starac być KIMŚ i zaistnieć na rynku. Ale na to trzeba dużo cxzasu i pieniedzyoraz wiedzę w jaki sposób budowac swoja marke, markę która w przyszłości ma szansę stac sie klasą sama w sobie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 01:27 |