![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 9.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Stworzyłem sobie taki "szkielecik" na strony, by nie pisać wszystkiego od nowa przy projektach.
W skrócie pisząc, nie jest on dość elastyczny, i nie nadaje się do mojej przyszłej aplikacji. Tzn. mogę to zrobić nieobiektowo, ale jaki jest sens, skoro piszę obiektowo całą aplikację? Szukam, takiego na prawdę mini frameworka, lub może ktoś podzieli się swoim pomysłem na taki szkielecik aplikacji. --Dziękuje Ten post edytował Invrality 14.06.2013, 18:50:02 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 75 Dołączył: 5.06.2012 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Okej, macie pełnie władzy, ale co wtedy gdy przy kodzie miałby pracować większa liczba programistów? Praca na krótką metę lub dla wolnego strzelca.
2. Też szczerze mówiąc najpierw zabrałem się za napisanie własnego kodu nie ogarniając do końca o co chodzi w MVC. Wyszło jak wyszło... tak samo jak koledze. Teraz od jakiegoś czasu bawię się w CodeIgniter i teraz zupełnie inaczej bym tą aplikację zaprojektował. Chodzi tu głównie o nabranie dobrych nawyków. Poza tym chcąc iść w tym kierunku szukając pracy większość pracodawców wymaga znajomości jakiegoś frameworka. Ten post edytował Wazniak96 14.06.2013, 19:56:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 15:21 |