![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
załóżmy że: posiadam bardzo dobry (pojęcie względne, lecz w moim przekonaniu idealny) pomysł na stworzenie serwisu, który w mojej ocenie marketingowca ma 95% szanse powodzenia i na zarobienie sporej kwoty - nie w sposób jednorazowy a ciągły - mniejsza o to - kwot nie będę wymieniał bo i tak nie ma to sensu - załóżmy że tak jest. zakładamy dalej że: mogę zapewnić wsparcie prawne, marketingowe i pełną obsługę projektu oraz mam wspomnianą ideę, ale moja podstawowa znajomość projektowania stron i liźnięcie spory czas temu języka php nie pozwala mi na techniczne zrealizowanie projektu. Pytanie: W jaki sposób nawiązać współpracę z osobą, która będzie w stanie wykonać ten projekt zapewniając sobie współpracę z tą osobą oferując nawet po 50% zysków nie będąc przy tym wyje****m w kosmos w sensie (tak jak to polaczki potrafią) - poznałem pomysł więc zrealizuję go sam. Jeżeli ktoś jest w stanie sensownie wypowiedzieć się w temacie to zapraszam do dyskusji. Piotrek |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 44 Dołączył: 10.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Kolejny, znowu? Chciałbym, żeby za każdy taki temat i zdanie, płacili mi 10zł, nie musiałbym pracować. E spokojnie, nawet jakby forum zbierało po 1zł za każdy taki tekst to można by zorganizować solidny zjazd forumowiczów i kawior (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Osobiście jako osobie, która pisze "genialne pomysły", nigdy nie wpadło mi do głowy żeby zrobić sobie taką samą stronę jak robię klientowi - bo szczerze to tak merytorycznie to to czy pomysł jest super czy kiepski mam w nosie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dla mnie liczy się żeby technicznie było zajebiste i żeby spełniało wszystkie funkcje jakich klient oczekuje, jak klientowi pomysł wypali to super bo mam fajny projekt w portfolio, nigdy jakoś nie jest dla mnie atrakcyjnym "udział w zyskach". A super pomysł czy jest super czy nie to pojęcie względne + pewne jest to że kilka osób gdzieś na świecie już i tak realizuje taki sam projekt. Pytanie tylko kto będzie pierwszy i kto będzie miał większy zasięg (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował Mackos 31.05.2013, 17:21:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 12:28 |