![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 15.06.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Skrypt pisany w dużym pośpiechu, dla rodzinnej działalności.
Czekam na oceny. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) firany-sklep.pl Ten post edytował joordan 23.05.2013, 20:20:58 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 3 Dołączył: 21.05.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
PS:
Jak mi piszesz PW to nie zadawaj pytan wyrwanych z kontekstu ws tylu "Choci ci o sesje? Bo skad mam wiedziec skad po co i w jakim temacie piszesz. Cytat Wydaje mi się że lejesz wodę i nie masz zbytnio pojęcia o czym mówisz.. Bo gdyby tak nie było pisał byś konkrety.... Kolejny z zerem Pokory Nie powinienes tworzyc filtra nie pozwalaj na. Tylko lepiej zastosowac pozwol na ;] Bo w tym przypadku zabraniasz na wstawianie liter ale niw filtrujesz wszystkiego http://firany-sklep.pl/index.php?so=1&...p;kat=5&s=0 Uzyj htmlspecialchars i addshlashes Strona podatna na Sql.injection. Wiec jak najbardziej bym mogl sie wlamac dodam ze za testy penetracyjne sie placi Ten post edytował alex011251 24.05.2013, 09:12:41 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 1 Dołączył: 24.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PS: Jak mi piszesz PW to nie zadawaj pytan wyrwanych z kontekstu ws tylu "Choci ci o sesje? Bo skad mam wiedziec skad po co i w jakim temacie piszesz. Kolejny z zerem Pokory Nie powinienes tworzyc filtra nie pozwalaj na. Tylko lepiej zastosowac pozwol na ;] Bo w tym przypadku zabraniasz na wstawianie liter ale niw filtrujesz wszystkiego http://firany-sklep.pl/index.php?so=1&...p;kat=5&s=0 Uzyj htmlspecialchars i addshlashes Strona podatna na Sql.injection. Wiec jak najbardziej bym mogl sie wlamac dodam ze za testy penetracyjne sie placi Człowieku nie pajacuj, włamać do Ty się możesz do lodówki. Zainteresuj się słownikiem i nie udawaj kogoś kim nie jesteś. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 00:34 |