![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 20.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem w związku, że dopiero zacząłem się interesować HTML-em prosiłbym o jakieś wytłumaczenia bądź wskazówki dotyczące tego języka.
Z góry dziękuję(IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Czyli wg. Ciebie ta strona jest bezwartościowa i nie nadaje się do zrozumienia czym jest i jak się korzysta z HTML'a? pewnie, że tak. Nie nauczy Cię korzystać ani z HTML5, ani nawet z HTML4 czy XHTML, tylko nauczy cię korzystać w ten sposób, w jaki ludzie korzystali może w 1999 roku, a to nie będzie zgodne z obecnymi standardami W3C - więc owszem - nie nauczy cię jak się korzysta z HTMLa dzisiaj. Cytat a doszkalałem się później w praktyce szukając lepszych rozwiązań. a po co tracić czas na naukę tego samego dwa razy, tylko najpierw w gorszy sposób, a potem w lepszy? Przecież to strata czasu i męczarnia z błędami w wyświetlaniu w przeglądarkach, którego mogą się pojawić. To trochę jakby twierdzić, że zamiast kupować smartfona, należy najpierw kupić sobie cegłę z 1991 roku, żeby poznać podstawy obsługi cegły, a potem dopiero bawić się w nowoczesny telefon. PS. nie mówiąc już o tym, że jak pokażesz kiedyś potencjalnemu pracodawcy kod z "font bgcolor" to od razu twoja wiarygodność jako webmastera spadnie grubo poniżej zera... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował PrinceOfPersia 23.05.2013, 16:37:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 22:28 |