![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Witam,
prosił bym o opinie na temat najnowszej wersji mojego FW. Konkretnie interesuje mnie wasze zdanie co byście w nim chcieli jeszcze zobaczyć lub zmienić aby jeszcze przyjemniej się w nim pisało. Jako że zabieram się za pisanie polskiej dokumentacji, interesuje mnie co wydaje wam się niejasne, trudne do zrozumienia w tutorialu na stronie. Wiem że obecnie to bardziej zbiór przykładowych kodów, ale i tak jestem ciekaw czy coś pominąłem co dla osoby która nigdy nie pisała w fw może być niezrozumiałe. http://spawnframework.com/ Tak, wiem, nie ma testów jednostkowych. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Dajesz mi do porównania jakiś kod co ma 2lata więc go komentuje. Pokaż aktualny, to skomentuje aktualny (najlepiej jako osobny temat).
Mój datagrid jest modelem odpowiedzialnym za widok, tylko widok. Cytat ... to dalej sobie tak mysl kazdy robi jak chce. Dokładnie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pokazałeś swój pomysł, ja pokazałem swój. Mamy różne podejście do tej samej sprawy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 20:11 |