![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jest to mój pierwszy temat, proszę o wyrozumiałość.
Szukałem po setkach stron, być może źle szukałem ale wierzcie lub nie, próbowałem naprawdę różnych metod i kończyło się fiaskiem. Mam dwie strony, pierwsza z nich to najprostszy AdBlock Detect: index.php
advertisement.js
Zasada działania prosta: jeżeli masz włączonego AdBlocka w przeglądarce, strona wyświetli 1, w przeciwnym wypadku 0. Druga strona ma za zadanie pobrać do zmiennej (int) to co wyświetli strona pierwsza, ot cały problem. Próbowałem już curl'em lecz ta funkcja pobiera kod źródłowy strony, a przecież nie na tym mi zależy. Jeżeli macie pomysły prosiłbym bardzo o pomoc... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobrze rozumujesz, ale gdy podam na stronce drugiej:
A na stronce pierwszej:
Na stronce drugiej zawsze dostaję: a ) gdy nie mam AdBlocka: 0 - TestABP: 1 b ) gdy nie mam AdBlocka: 1 - TestABP: 1 nawet gdy mam obie strony na tej samej domenie (strona druga jako index.php zaś druga jako adblockdetect.php). Gdybym mógł przechwycić do zmiennej cyfrę przed TestABP to by nie było problemu, ale nie wiem jak bo to tylko include, zaś druga wykonywana jest tak jakby cała strona adblockdetect.php była wykonywana bez js. Ten post edytował bdd 29.04.2013, 13:42:24 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 22:53 |