![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 1 Dołączył: 23.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Zapewne takich pytań było już -set ,ale mam do Was pytanie. 1. Bardziej opłacalne jest bycie webmasterem czy programistą typu c++ ? Przez to rozumiem aspekt wynagrodzenia , i ilości ofert pracy w danej dziedzinie. Przesiadka z php czy js na c++ to tylko kwestia poznania funkcji ,poznania nowej "metody" myślenia "a jak to zrobić w c++ ",co dużo czasu nie zajmie. 2. Co sądzicie o technikach informatycznych ? Czy to prawda,że tam gra się tylko w CS'a czy może jednak czegoś uczą ? Czym się kierować,podczas wyboru technikum ? 3. I to chyba najważniejsze. Czy to jest przyszłościowy zawód ? Nie mam zamiaru zbyt szybko zmienić branży, więc chcę zostać przy tym co lubie robić. Dziękuje za odpowiedzi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 348 Pomógł: 26 Dołączył: 8.10.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja żałuję, że bardziej się do matmy nie przyłożyłem na początku. Wolałem tworzyć gry. Też chciałem tworzyć gry jednak doszedłem do wniosku, że gdy zrobie idealną, zajebista gierke to na starcie będe znał zakończenie... A tak na poważnie totemat okazał się dla mnie trudniejszy niż myślałem, ale zamierzam do tego wrocić. Dziwie się, że jest tyle o matematyce. Nie byłem orłem z matematyki, zrobiłem kilka drobnych kierek i nigdy nie spotkałem się z żadnym matematycznym problemem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziwie się, że jest tyle o matematyce. Nie byłem orłem z matematyki, zrobiłem kilka drobnych kierek i nigdy nie spotkałem się z żadnym matematycznym problemem. Może dlatego, że są gry i gierki ;) Ogólnie temat znajomości matematyki na poziomie super zaawansowanym przy tworzeniu gry jest nieco zawyżony, w szczególności gier opartych o web. Chyba że opracowujemy nową technologię... a teraz łapki w górę, kto tak robi? Ten post edytował !*! 26.04.2013, 10:43:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 02:03 |