![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 1 Dołączył: 23.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Zapewne takich pytań było już -set ,ale mam do Was pytanie. 1. Bardziej opłacalne jest bycie webmasterem czy programistą typu c++ ? Przez to rozumiem aspekt wynagrodzenia , i ilości ofert pracy w danej dziedzinie. Przesiadka z php czy js na c++ to tylko kwestia poznania funkcji ,poznania nowej "metody" myślenia "a jak to zrobić w c++ ",co dużo czasu nie zajmie. 2. Co sądzicie o technikach informatycznych ? Czy to prawda,że tam gra się tylko w CS'a czy może jednak czegoś uczą ? Czym się kierować,podczas wyboru technikum ? 3. I to chyba najważniejsze. Czy to jest przyszłościowy zawód ? Nie mam zamiaru zbyt szybko zmienić branży, więc chcę zostać przy tym co lubie robić. Dziękuje za odpowiedzi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Daiquiri - otóż to. Tylko to nie jest tak, że jak ktoś jest na studiach to uważam go za buca, tylko dlatego że tam jest. Takie wnioski czerpię dopiero po rozmowie np. gdy chcę kogoś zatrudnić, po prostu mam porównanie ludzi z papierkiem i bez, niestety na niekorzyść tych pierwszych.
Skoro jesteśmy przy studiach, to dziwi mnie fakt, że nikt nie wspomniał jeszcze o "krzesłach" tzw. cowroking. A to dość dobre miejsce do wymiany informacje z innymi ludźmi. I to utrąca argument o tym, że tylko społeczność studencka daje więcej. @Adi32 - nie mieszaj, bo studenci medycyny to mimo wszystko nie to samo co "informatyki". Ten post edytował !*! 24.04.2013, 10:24:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 14:18 |