![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 59 Dołączył: 16.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Proszę szanowne grono o ocenę mojego czatu napisanego w OOP, dopiero się uczę, z chęcią przyjmę wszystkie uwagi (szczególnie krytyczne) dot. kodu a także co mogłoby być lepiej config.php
database.php
czat.php
pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 59 Dołączył: 16.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coś tam działam sobie w wolnych chwilach w codeigniterze i przyznam, że sporo załapałem z obiektówki dzięki temu, ale nie bardzo doszukałem się informacji odnośnie architektury całego przedsięwzięcia.
Dzięki wielkie szanownym Panom za informację, będę walczył dalej. A jako, ze już przeszliśmy na FW, to mam jeszcze małe pytanko, mam kilka podstron, których treść trzymam w bazie (strona oparta o codeigniter). Stworzyłem sobie kontroler, który zajmuje się wyświetlaniem kolejnych podstron, przyjmuje 1 parametr z ID podstrony - wtedy url wyglada tak: xxx.pl/home/page/1 (2,3, itd) Co myślicie o takim rozwiązaniu? Może jest jakieś lepsze? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 14:48 |