![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 1 Dołączył: 23.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Zapewne takich pytań było już -set ,ale mam do Was pytanie. 1. Bardziej opłacalne jest bycie webmasterem czy programistą typu c++ ? Przez to rozumiem aspekt wynagrodzenia , i ilości ofert pracy w danej dziedzinie. Przesiadka z php czy js na c++ to tylko kwestia poznania funkcji ,poznania nowej "metody" myślenia "a jak to zrobić w c++ ",co dużo czasu nie zajmie. 2. Co sądzicie o technikach informatycznych ? Czy to prawda,że tam gra się tylko w CS'a czy może jednak czegoś uczą ? Czym się kierować,podczas wyboru technikum ? 3. I to chyba najważniejsze. Czy to jest przyszłościowy zawód ? Nie mam zamiaru zbyt szybko zmienić branży, więc chcę zostać przy tym co lubie robić. Dziękuje za odpowiedzi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeciętny plan technikum ? Tak jest w każdej szkole TI, podstawa programowa tego wymaga ... aby przygotować do egz. zaw.
No i wg. mnie oprócz technika, jesli zdasz, to nie wyniesiesz z tej szkoły za wiele ... Mam 4 kumpli w 4 różnych technikach na TI i pozostawiam ich wiedzę bez komentarza (chodzi mi o to, co robią w 3 klasie na lekcjach, a nie o to, że się nie uczą). Więcej wyniesiesz z liceum na profilu mat-inf, mat-fiz, ale teraz ten nowy program napieprzył coś i nie wiem jak to dokładnie wygląda. Ten post edytował Posio 22.04.2013, 22:04:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 10:38 |