![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 1 Dołączył: 23.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Zapewne takich pytań było już -set ,ale mam do Was pytanie. 1. Bardziej opłacalne jest bycie webmasterem czy programistą typu c++ ? Przez to rozumiem aspekt wynagrodzenia , i ilości ofert pracy w danej dziedzinie. Przesiadka z php czy js na c++ to tylko kwestia poznania funkcji ,poznania nowej "metody" myślenia "a jak to zrobić w c++ ",co dużo czasu nie zajmie. 2. Co sądzicie o technikach informatycznych ? Czy to prawda,że tam gra się tylko w CS'a czy może jednak czegoś uczą ? Czym się kierować,podczas wyboru technikum ? 3. I to chyba najważniejsze. Czy to jest przyszłościowy zawód ? Nie mam zamiaru zbyt szybko zmienić branży, więc chcę zostać przy tym co lubie robić. Dziękuje za odpowiedzi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 1 Dołączył: 23.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje wszystkim za wypowiedzi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Co sądzicie o takim planie nauczania ? Kształcenie zawodowe teoretyczne Systemy operacyjne 210h Urządzenia techniki komputerowej 90h Sieci komputerowe 60h Programowanie aplikacji internetowych 150h Systemy baz danych 120h Statyczne witryny internetowe 60h Podstawy działalności gospodarczej 30h Język angielski zawodowy 30h Kształcenie zawodowe praktyczne Diagnostyka i naprawa urządzeń komputerowych 180h Pracownia systemów operacyjnych 120h Pracownia lokalnych sieci komputerowych 210h Pracownia aplikacji internetowych 240h Praktyka zawodowa 4 tygodnie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 18:44 |