![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 2 Dołączył: 15.12.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam mam taką tabelkę
i w tej tabelce jest kod phppl_ScBKn i teraz powinien się wyświetlić formularz i w nim coś takiego: Wpisz użytkownika: TUTAJ POLE TYPU TEXT Wpisz kod: TUTAJ POLE TYPU TEXT i teraz niech skrypt sprawdzi czy kod który został wpisany do drugiego pola istnieje i jeżeli istnieje i w statusie jest 0 to robi się zapytanie
oraz
oraz wyskakuje napis "Konto TUTAJ NAZWA zostało doładowane 5 punktami!" Jeżeli kod istnieje ale w statusie jest 1 to wyskakuje błąd np. "Ten kod został już wykorzystany". Jeżeli kod nie istnieje w bazie wyskakuje "Kod nie istnieje" Czy da się coś takiego zrobić? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Killerek) Rozumiem o co ci chodzi ale mi chodzi o takie coś jak "Kto pierwszy ten lepszy" czy kto użyje tego kodu jako pierwszy to jemu doda te plusy. Cytat(Killerek) Chodzi mi oto że żaden kod nie ma być przypisany do usera tylko kazdy sobie moze uzyc go. Chłopie zdecyduj się w końcu. com podał Ci rozwiązanie, wystarczy że je zaimplementujesz. Ten post edytował !*! 19.04.2013, 08:19:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 11:17 |