![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem. Skrypt tworzy cztery pliki cookie (setcookie("cel", $_POST['cel'], time()+600); itd.) inna podstrona odczytuje te ciasteczka i wyświetla dane z nich ( echo $_COOKIE['cel'](IMG:style_emoticons/default/wink.gif) działa to tylko w chromie. W Firefox i IE nie działa tzn w miejscach gdzie ma się wyświetalć treść nie ma nic. Wydaje mi się że w firefoxie i IE nie działa wogóle to polecenie do utworzenia ciasteczek. Proszę pomocy!!!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
formularz wysyła dane metodą post do innego pliku php tam jest ustawione setcookie które tworzy ciasteczka z danych z formularza, po ustawieniu ciastecze header przekierowuje na stronę gdzie powinny wyświetlić się dane z ciasteczek... jak mówiłem pod safari i chromem to działą bez zarzutu tylko w mozilli i IE nie działa
Problem rozwiązany. Tzn. doszedłem czego to wina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) w formularzu miałem pola radio przerobione skryptem na graficzne guziki, żeby kropek nie było widać. I po prostu mozilla i IE nie dostają metodą POST tych danych do ustawienia ciastek. Dlatego fizycznie ich nie było (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dziękuję za pomoc i przepraszam, ale dzięki temu mogłem wykluczyć błąd ciasteczek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 07:50 |