![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
http://pr0.nospor.pl/
Hejka, stworzyłem taki bash.org tylko że z kawałkami programistycznymi. Jak oceniacie? Coś dodać? Usunąć? ps: nie oceniajcie za bardzo kolorystyki, bo jest to całość mojej strony |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat , że wpisy nie przechodzą przez moda, wiec w tym wypadku moze to być o tyle niebezpieczne, że jak wiadomo ktoś może nie dostosowac sie do "Moim celem nie jest ośmieszanie kogokolwiek, dlatego też umieszczane cytaty powinny być podawane bez prawdziwych danych ich bohaterów. " a wtedy możesz mieć poniekad problem Nie chcę utrudniać życia poczciwym osobom. A jak pojawi się wpis, który łamie zasady, to go poprostu zmodyfikuję. Jestem na tyle często online, że to nie problemCytat , no i druga kwestia, narazie jesteś spambot friendly Po czym tak wnioskujesz? Od ponad dwóch lat na moim forum oraz w moich komentarzach do artów czy w wysyłce maili oraz rejestracji nie przeszedł żaden wpis spambota.Zaś pr0.nospor.pl ma dokładnie te same zabezpieczenia antybotowe co cała reszta mojej strony, więc nie powinno być większych problemów jeśli chodzi o spamboty A dodam, że średnio dziennie moja strona atakowana jest przez ok 20 spambotów. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 13:44 |