![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam , mam otóż taki problem ,że dostałem pewne zadanie od swojego nauczyciela - Jako dodatkową ocenę , myślałem że pójdzie łatwiej jednak , myliłem się. - Trudzę się z tym od dłuższego czasu gdzie podobno nie jest przy tym dużo roboty.- Prosiłbym o pomoc i krótką analizę kodu abym wiedział co wzięło się z czego.
"Zrób aplikację internetową wykorzystującą wzorzec MVC która wypisze zadany napis zadawaną ilość razy (argument przekazywany za pomocą tablicy GET) Język PHP." Proszę o pomoc , to bardzo ważne ! I z góry oczywiście dziękuję(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Na pewno nikt nie poda Ci tu gotowego rozwiązania - a przynajmniej nie powinien.
2. Podaj kod jaki masz, napisz co Ci w nim nie wychodzi. 3. Jeżeli to ma być w OOP z wykorzystaniem MVC to nie pozostaje Ci nic innego jak zabrać się za manual, ewentualnie jakieś kursy OOP (niestety większość jest niezwykle słabej jakości). Bez znajomości OOP tego fragmentu wykonać po prostu nie będziesz umiał. 4. Zacznij małymi kroczkami, tj.: najpierw powtórz zdanie daną ilość razy, następnie ową ilość spróbuj pobrać z $_GET, następnie opakuj to w obiekt (niezwykle prosty to tak swoją drogą). Później będziesz mógł pomyśleć o implementacji tego w MVC. PS. Twój nauczyciel do zbyt ogarniętych nie należy proponując Ci takie zadanie. Powtarzanie zdania (wręcz bezczelnie proste) wykorzystane z MVC (jeżeli chodzi o kompletną implementację MVC, a nie zwykły trójpodział zadań, zadanie raczej nie należące do trywialnych dla początkujących). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 01:10 |