![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
http://pr0.nospor.pl/
Hejka, stworzyłem taki bash.org tylko że z kawałkami programistycznymi. Jak oceniacie? Coś dodać? Usunąć? ps: nie oceniajcie za bardzo kolorystyki, bo jest to całość mojej strony |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@in5ane
W części Cię popieram, tylko teraz medal ma 2 różne strony. Robisz stronę dla siebie - oczywiście rób jak chcesz, możesz nawet udostępniać ją tylko polskim IP "dyskryminując" obcokrajowców ;> . Ale sprawa wyglada inaczej, gdy robisz coś dla kogoś i wszystko powinno działać wszędzie. Co do JS i różnych przyjmujących się technologii, jesli ktoś jest na tyle bystry, żeby wyłączyć JS / ciasteczka, to jest tez na tyle bystry, żeby włączyć to spowrotem. Co do telefonów, każda przeglądarka jaką widziałem ma coś takiego jak wybranie User Agent'a, ta opcja jest zazwyczaj bardzo dobrze widoczna, i jak dla mnie przy aktualnych predkosciach internetu 3G/H wersja moblina zdaje egzamin tylko wtedy kiedy jesteśmy w "dupie" ze słabym zasięgiem i transmisją EDGE. Jedynym problemem są chyba tylko pakiety które wciąż troche kosztują. @!*! Z twojej zaczepki o iPhonie można wywnioskować, że masz niespełnione marzenia co do prezentów na komunię ? Co do strony o której mowa w temacie - dobry pomysł, dobre wykonanie, ale wg. mnie i tak nie wypali, ze względu na "smutną" społeczność. btw. mogę sądzić się z Google o to, że na moim starym kompie z ie6 nie mogę odpalić Google Drive ? toż to dyskryminacja ... Ten post edytował Posio 16.04.2013, 23:18:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 13:22 |