![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
http://pr0.nospor.pl/
Hejka, stworzyłem taki bash.org tylko że z kawałkami programistycznymi. Jak oceniacie? Coś dodać? Usunąć? ps: nie oceniajcie za bardzo kolorystyki, bo jest to całość mojej strony |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ale nie musisz mi ubliżać, co? Sam mam zwykłego smartphone, jakiś Huawei z Playa i przeglądam strony. A co ja Dyskryminuje? Kodujesz stronę pod IE1 z 1995 roku dostępną w Windowsie 95? Są jakieś dupne firmy/sklepy korzystające nadal z Windowsa 95 czy 98. O kurcze, Ty chyba dyskryminujesz 0,000000000000000000001% ludzi korzystających z tej przeglądarki. Każdy ma swoje zdanie i tyle. Dla mnie to jest nisza, na która nie muszę zwracać uwagi. Takie mam zdanie po prostu. Co do JavaScript? No cóż, używałem, używam i będę używał i naprawdę nie interesuje mnie, że ktoś to wyłączył. To jest odsetek ludzi i tyle. Allegro dziś oparte jest o Ajax i co, oni zastanawiają się, że ktoś może JS wyłączył? Nie sądzę. Jest na Allegro wersja mobilna i również jest JS. To Ty na siłę próbujesz mi udowodnić, że trzeba brać każdego internautę pod uwagę. To właśnie ludzi trzeba nauczyć, że po to są nowe programy, nowe wersje, nowe aktualizacje i należy z tego korzystać. Na niektórych stronach, gdy tworzę, to sprawdzam, czy użytkownik nie korzysta z IE < 7. Jeżeli korzysta, to blokuję dostęp do strony i informuję go o wykonania aktualizacji, gdyż jego wersja przeglądarki jest przestarzała i tyle.
@edit: a co do inwalidów używających czytników, czy kodujesz swoje strony w HTML5? Jeśli tak, to dyskryminujesz inwalidów, gdyż obecnie żaden z czytników nie uwzględnia tej technologii. Ten post edytował in5ane 16.04.2013, 21:38:25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 19:16 |