![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
http://pr0.nospor.pl/
Hejka, stworzyłem taki bash.org tylko że z kawałkami programistycznymi. Jak oceniacie? Coś dodać? Usunąć? ps: nie oceniajcie za bardzo kolorystyki, bo jest to całość mojej strony |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/facepalmxd.gif) pozostań sobie dalej w sferze uczciwości i ignoruj użytkowników, tylko dlatego że nie korzystają z przeglądarek, lub mają starsze modele telefonów. Wyjrzyj czasem za czubek własnego nosa. Co, ja ignoruje użytkowników? Kto w starym telefonie będzie przeglądał takie strony? Przecież jak już ktoś przegląda strony, to ma w miarę nowy telefon/smartphone, nikt na starym telefonie i może jeszcze malutkim wyświetlaczu nie będzie tego przeglądał. Poza tym ta strona nie jest ani responsywna ani nie ma wersji mobilnej. Słuchaj to tak jakbym miał kodować stronę pod IE 5.5 czy IE 6, bo może jedna osoba na dziesięć milionów korzysta z tego gówna. Trudno, tak jak powiedziałem, mają pecha. Wracając do JS, to zacznijmy od tego, że zwykły, przeciętny Kowalski nie wie, co to jest i na pewno tego nie wyłączy w przeglądarce. Tak samo jest z COOKIES, ludzie teraz wszędzie o tym czytają i myślisz, że ktoś to wyłączy? Nie sądzę.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 11:34 |