![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
Pisze z nietypowym pytaniem. Z racji tego iż szukam jakiegoś w miarę dobrego programisty trzeba sprawdzić jego wiedzę przez odpowiedni test. Programista powinien znać: php curl mySQL umiejętność programowania obiektowego - Smarty ewentualnie zend Jakie pytania byście zadali takiej osobie chcąć sparawdzić jej umiejeności i kwalifikacje na takie stanowisko ? Bardzo proszę o jakies pytania ( najlepiej zadania związane z kodem) / Jakieś próbne zadanie do rozwiązania... Z góry dzięki... Ten post edytował dawstaw 16.04.2013, 10:23:54 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 365 Pomógł: 70 Dołączył: 5.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@!*!
Niekoniecznie, ja jak byłem na rozmowie u obecnego pracodawcy, przez godzinę toczyła się techniczna rozmowa z programistą, panowie byli zadowoleni, ale nie miałem nigdzie swojego kodu do pokazania, powiedzieli, ze wyślą mi zadanie, żeby zobaczyć "styl" itd. Nastepnego dnia dostałem zadanie, trochę bardziej skomplikowane niż standardowy CRUD, dochodziła walidacja, ajax. Wszystko miało być we frameworku, którego ja nigdy nie używałem, a w firmie jest podstawowym. Dostałem 2 dni, napisałem, byli zadowoleni, pracę dostałem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 07:30 |