![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 1 Dołączył: 10.02.2011 Skąd: Rawicz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam jeden problem i ciekawi mnie wasze zdanie na ten temat. Załóżmy, że mam plik pdf do którego dostęp do treści ma być płatny. Użytkownik wysyła smsa, następnie otrzymuje kod, który wpisuje na stronę i może pobrać, a może tylko odczytać zawartość. W wielkim skrócie szukam pomysłów jak sprzedać zawartość gazety (treść, najlepiej w pliku PDF, żeby był dostęp offline, chyba, że macie inne pomysły jak udostępniać treści treści bez internetu) i uniemożliwić w jak największym stopniu rozpowszechnianie zawartości użytkownikowi, bo chyba dla chcącego nic trudnego. Jakieś hasła, smsy? Unikalne adresy do pliku? Wszelkie kombinacje mile widziane (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 365 Pomógł: 70 Dołączył: 5.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jakieś hasła, smsy? Unikalne adresy do pliku? Wszelkie kombinacje mile widziane To swoją drogą. (na hasłach sms jest za duża marża na start wg mnie), lepiej jednorazowy adres pliku po zaakceptowaniu płatności z payu np.) Co do rozpowszechniania, o ile nie chcesz pchać się w DRM to znaki wodne w PDF, będą chyba najrozsądniejszą opcją. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 06:05 |