![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
http://pr0.nospor.pl/
Hejka, stworzyłem taki bash.org tylko że z kawałkami programistycznymi. Jak oceniacie? Coś dodać? Usunąć? ps: nie oceniajcie za bardzo kolorystyki, bo jest to całość mojej strony |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Teoretycznie mogę głosować 10 razy (pomniejsza mi ilość), po odświeżeniu otrzymuję informację że już głosowałem. Nie bardzo rozumiem co tu napisałeśCytat Gdybym pracował przy tym kodzie, parametr result dla vote stanowiłby dla mnie zagadkę Też nie bardzo rozumiem o co ci tutaj chodzi... po pierwsze: result idzie jako odpowiedź ajaxa i użytkownika guzik powinno obchodzić co tu idzie,po drugie jakbyś pracował na tym kodzie to bym ci wyjasnił co ten parametr oznacza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Co do js to poprzednicy już się wypowiedzieli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cytat Dał bym klikalny nick, aby osoba dodająca mogła np. dodać soje www. Ew. skoro masz rejestrację to niech będzie to linkiem do profilu. W sumie można dodać. Zawsze to by może jakoś kogoś zachęciło do dodawania rzeczy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) edit: Cytat Dał bym klikalny nick, aby osoba dodająca mogła np. dodać soje www. Dodane |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 06:31 |