![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, proszę o ocenę mojej strony pod prawie każdym względem (oprócz względu braku artykułów, bo one się pojawią niebawem. Slider też nie jest w 100% dokończony). Wygląd strony, treść, ogólna ocena.
Ważne bym zaznaczył, że stronę robiłem od totalnego zera. Po prostu notatnik, ciepła herbatka i do roboty! Link: http://ziuty.pl Ten post edytował unnamedly 16.03.2013, 17:45:12 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat 2. Już rozumiem, ale jak pisałem koledze wyżej: "w wielu przypadkach margin: 0 auto, lub text-align: center nie spełniał swojego zadania. Mogę użyć zamiast nich text-align: -webkit-center". Nie ma takiej opcji. Widocznie robisz coś źle. I nie wiem dlaczego, ale nie masz tam żadnego pliku CSS, jest tylko "style" w kodzie html. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I nie wiem dlaczego, ale nie masz tam żadnego pliku CSS, jest tylko "style" w kodzie html. A global.css i plugins.css w head`zie? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 13:17 |