![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 386 Pomógł: 7 Dołączył: 22.04.2010 Skąd: Ziemia Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam. Z tego względu, że z js jestem noga proszę o pomoc czy jest możliwość zrobienia tego czego chce.
Tutaj pokaże na czym będziemy bazować. ![]() Mamy tutaj prosty kalkulator. Po kliknięciu na liczbe powinna ona się dodać z prawej strony. Powinien uzupełnić się kurs. Po wpisaniu stawki powinno się przemnożyć i podać wygraną. Powinno też przy dodaniu więcej liczb przemnażać je. Moja prośba teraz do kogoś kto zna js czy by mi pomógł. Jakiś przykład może. Pozdrawiam. Ten post edytował nikestylex7 4.04.2013, 12:01:29 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bezmyślnie kopiujesz kod, zero zrozumienia javasciriptu.
co to ma być? Ja Ci pokazałem jak przekazać z HTMLa (z PHP) do JavaScriptu. a Ty wklejasz kod HTML do argumentu funkcji attr. a to niby co? Skoro umiesz PHP to co to ma być ![]() Dałem to w echo bo myślałem, że ta tabelka generowana jest z bazy. Jeśli to sam HTML to warto o tym poinformować. Ten post edytował markonix 4.04.2013, 20:51:08 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 18:33 |