![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 2 Dołączył: 24.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Nawet nie mówcie. Moje pytanie z rozmowy kwalifikacyjnej w firmie, gdzie pracuję, kiedyś zamieściłem na forum. Ja odpowiedź podałem po kilku sekundach od zadania mi go. Kolejne kilka zajęło napisanie na kartce. Następne kilka podanie przypadków do testów jednostkowych tej funkcji. Jednak gdy już pracowałem, jeden z kumpli powiedział, że niepotrzebnie dałem je publicznie, bo "killowała" masę aplikujących. Gdy to usłyszałem to nie wiedziałem czy siąść i śmiać się czy płakać. Także naprawdę uważam, że miejsce dla dobrego zawsze się znajdzie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 164 Pomógł: 9 Dołączył: 30.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nawet nie mówcie. Moje pytanie z rozmowy kwalifikacyjnej w firmie, gdzie pracuję, kiedyś zamieściłem na forum. Ja odpowiedź podałem po kilku sekundach od zadania mi go. Kolejne kilka zajęło napisanie na kartce. Następne kilka podanie przypadków do testów jednostkowych tej funkcji. Jednak gdy już pracowałem, jeden z kumpli powiedział, że niepotrzebnie dałem je publicznie, bo "killowała" masę aplikujących. Gdy to usłyszałem to nie wiedziałem czy siąść i śmiać się czy płakać. Także naprawdę uważam, że miejsce dla dobrego zawsze się znajdzie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daj tresc pytania (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 29.09.2025 - 18:18 |