![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 915 Pomógł: 210 Dołączył: 8.09.2009 Skąd: Tomaszów Lubelski/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nikt już nie korzysta z IRC, czy może po prostu każdy olewa serwer irc.php.pl? Może warto by rozważyć przeniesienie się np na freenode? Możliwe że trochę więcej osób by było wtedy na kanale (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czemu olali? Ja bym to nazwał: pozwolili żyć własnym życiem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Prawda taka, że większość osób, które mają coś do powiedzenia/napisania, wolą to czynić na własnych blogach niż na wortal.php.pl Więc siłą rzeczy troszkę świeci on pustkami.
Co do innych części jak PHPEdia czy Planeta to przyznam się że zajrzałem tam góra 5 razy z ciekawości. Podejrzewam że tak dla mnie jak i dla sporej większość odwiedzających istnieje przede wszystkim forum. A ono działa chyba całkiem nieźle? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czemu olali? Ja bym to nazwał: pozwolili żyć własnym życiem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Takie zdanie można właściwie do każdej strony na tym świecie dopasować w takim razie (IMG:style_emoticons/default/arrowheadsmiley.png) Co do innych części jak PHPEdia czy Planeta to przyznam się że zajrzałem tam góra 5 razy z ciekawości. Podejrzewam że tak dla mnie jak i dla sporej większość odwiedzających istnieje przede wszystkim forum. A ono działa chyba całkiem nieźle? No właśnie w tym problem, że jedyną jako tako prosperującą rzeczą w calutkim php.pl jest forum. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 17:08 |