![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 4 Dołączył: 28.12.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
WItam,
Napisałem klasę, lecz dane pobierne są ze sklepu intenetowego. FIRMA => części => rodzaj_cześci => szczegóły towaru. Informacje wyszukują się idealnie. Przy "ostatnim etapie" - wyciąganie ceny produktu. Skrpty straaaasznie muli , ponad 5min co składnia mnie do nacisnięcia "ESC" (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Proszę o pomoc
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 164 Pomógł: 9 Dołączył: 30.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko, ze gdy otwierasz karty w przegladarce otwierasz najczesciej rozne witryny, a nawet jezeli to jest ten sam serwer, to nie obsluguje on 300 wejsc w jednej chwili. A wydaje mi sie (tutaj nie jestem pewien), ze cURL nie obsluguje Keep-Alive, wiec i tak dochodza DNSy, cookies, itd. Z reszta, nie wazne, nie spierajmy sie kto ma racje (dobra, na 90% Ty masz racje (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ).
@kielich, wyprobuj kilka opcji, ale tak czy siak, skrypt nie wykona sie w 10 sekund (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.08.2025 - 19:22 |