![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 2 Dołączył: 24.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat podpisane odręcznie: curriculum vitae z przebiegiem nauki i pracy zawodowej oraz list motywacyjny kopie dokumentów potwierdzających wymagane wykształcenie podpisane odręcznie oświadczenie o posiadanym obywatelstwie* To jest najlepsze, a wszystko aby dostać od łaski 3k na rękę i cały dzień użerać się z debilami. Kiedy te tłumany w urzędach pójdą po rozum do głowy i uświadomią sobie, iż nie robią łaski otwierając etat dla programisty, gdyż tych jest znacznie więcej aniżeli samych programistów? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie robią łaski otwierając etat dla programisty, gdyż tych jest znacznie więcej aniżeli samych programistów Z drugiej strony do firmy, w której poprzednio pracowałem przyszedł programista do rekrutacji na pracę zdalną. Powiedział, że co prawda pracuje na cały etat jako programista/"informatyk" w jednym z warszawskich urzędów, ale ma tak mało pracy że bez problemu ogarnie zdalnie kolejne 3/4 etatu. I nie wiem czy bardziej wkurzyło mnie jego podejście, czy to, że urzędy zatrudniają niepotrzebnych ludzi... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 28.09.2025 - 09:58 |