![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich,
Nie bywam z byt często na tym forum ale mam nadzieje że mi pomożecie. Mam problem z komputerem bo ciągle łapie jakiegoś wirusa, proszę o pomoc. Potrzebuję nazwę jakiegoś dobrego Antywirusa. Serdecznie pozdrawiam i dziękuje za komentarze.
Powód edycji: [thek]: Linki? Nie pozycjonujemy ;)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 52 Dołączył: 3.02.2013 Skąd: Przemyśl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja jestem ciekawy opinii o kaspersky, na pewno mają dobry marketing ale jak jest w praktyce?
-------------------- Jeżeli moja wypowiedź Ci pomogła użyj przycisku
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja jestem ciekawy opinii o kaspersky, na pewno mają dobry marketing ale jak jest w praktyce? Kiedyś Kaspersky'ego omijałem szerokim łukiem (chyba bardziej z przekonania), bo wydawał mi się wielka kobyłą. Ale później miałem go w pracy i wszystko ładnie śmigało. Od prawie dwóch lat mam go zainstalowanego na komputerze lokalnym i wszystko ładnie działa. A do tego nie drze mordy co kilka godzin, że się zaktualizował, tylko robi to w tle ![]() Miałem natomiast niemiłą niespodziankę jakiś czas temu po zainstalowaniu najnowszej wersji 2013. Robiłem stronkę z tureckim tłumaczeniem i w formularzu kontaktowym znajdował phishing. O dziwo błąd występował tylko w tureckiej wersji językowej. Do tej pory nie wiem dlaczego. Tak więc Kasperskiego mogę z doświadczenia polecić na 98%. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:20 |