![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, proszę o ocenę mojej strony pod prawie każdym względem (oprócz względu braku artykułów, bo one się pojawią niebawem. Slider też nie jest w 100% dokończony). Wygląd strony, treść, ogólna ocena.
Ważne bym zaznaczył, że stronę robiłem od totalnego zera. Po prostu notatnik, ciepła herbatka i do roboty! Link: http://ziuty.pl Ten post edytował unnamedly 16.03.2013, 17:45:12 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do fontu na blogu, to wczoraj aktualizowaliśmy szablon do nowej wersji i zostały podmieniony plik functions.php na oryginalny w nowej wersji, a z powodu późnej już godziny tego nie sprawdziliśmy dlatego sie krzaczy, ale to wystarczy jedna liniijka i polski znaki będa wyświetlać się normalnie, bo tutaj poprostu wyświetla je domyślną czcionką, zresztą piszemy o tym na tym blogu w poscie 2 [ciach] wiec jak nie masz sie do czego przyczepić, to tego nie rób... owszem zgodzę se ze w obecnej wersji jQuery nie pada słowo framework, jednakże jak przejrzysz googla to kiedyś operowało sie na określeniu, że jest to framework, ale powiedzmy mogę sie z wami zgodzić (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) a co do małej ilości treści to owszem narazie może nie jest ich pokażna sumka, ale cały czas pracujemy nad tym, wiec nie ma co sie tego czepiać, a poprostu jak raz zajrzy i go zainteresuje to wiadomo że wróci, niebawem dodamy post na temat błedów popełnianych przez poczatkujacych programistów i jak sobie z nimi radzić...
Ten post edytował Daiquiri 23.03.2013, 13:11:25
Powód edycji: [Daiquiri]: ciach!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 03:48 |