![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
W pierwszej chwili jak wszedłem i zerknąłem, co to jest, chciałem się zarejestrować. Nie widać na pierwszy rzut oka, dopiero po kliknięciu Logowanie jest opcja utworzenia konta. Myślę, że sensownym będzie dodać do menu jeszcze jeden link z rejestracja. I po rejestracji powinno zalogować od razu użytkownika i przenieść go na stronę główną, albo na stronę profilową (którą masz zamiar dodać na dniach).
Przykładowo: Autor: in5ane (link nie przenosi nigdzie?). Może jakaś instrukcja, albo lepiej opisane pola formularza przy dodawaniu wpisu? Mam na myśli, to, jak dodawać kolorowanie składni? Czy to sam później robisz? IMO to bez sensu, dałbyś coś takiego, jak jest na forum.php.pl. I jakaś adnotacja, że musi czekać na akceptacje. To kliknięcie w dany wpis (w tytuł na szarej belce) jest w ogóle nie intuicyjne. Nie wygląda to, jakby się w to miało kliknąć. Zmiana loginu? IMO niepotrzebne. Ale ogólnie na plus, bardzo fajny pomysł. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 14:11 |