![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam utworzony formularz w php. Wszystko ładnie chodzi, oprócz sprawdzania walidacji poprawnego wpisywania adresu email...Podaję kod php mojego formularza:
W jaki sposób można dodać walidację adresu email do tego formularza php. ? Czy trzeba od nowa przebudować cały plik .php Pozdrawiam serdecznie |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To może jeszcze raz, po kolei i wolniej. Zwróć uwagę na "email_nadawcy" w kodzie HTML i PHP - porównaj w których miejscach znajduje się ten identyfikator.
Ten post edytował sowiq 20.03.2013, 01:06:40 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To może jeszcze raz, po kolei i wolniej. Zwróć uwagę na "email_nadawcy" w kodzie HTML i PHP - porównaj w których miejscach znajduje się ten identyfikator.
Witam, dopiero co wszedłem na kompa , już się biorę za to...Jeśli chodzi o kod htm w którym się znajduje identyfikator, to jest to ten kod z html w moim pliku kontakt.php: a identyfikator to: Cytat email . I tu jako email nadawcy wpisuje identyfikator "email" jak dobrze rozumiem...=>
KURCZE już "kręćka dostaję" od tego...Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 09:17 |